Joulukuu on täällä viimein! Tervetuloa mukaan SEA LIFEn vuosittaiseen joulukalenteriin! Jouluaattoon asti julkaisemme päivittäin tarjouksia, uutuuksia ja esittelemme tuotteitamme, kannattaa siis pysyä ruudun ääressä!

Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi julkaisemme mahtavan idean joululahjoja varten: SEA LIFEn vuosikortin. 31.12.2016 saakka voit ostaa vuosikortin mahtavaan hintaan 26,50€ / aikuinen tai 23€ lapsi. Lisää siis vain 10€ normaalihintaiseen pääsylippuun ja voit vierailla SEA LIFEssa vuoden ajan juuri niin usein kuin haluat! Vuoden aikana pääset myös osallistumaan erikoistapahtumiin ja saat tietoa tulevista uutuuksistamme ennen muita. Vuosikortin voit ostaa edulliseen hintaan verkkokaupastamme tai lipunmyynnistä. PS. mikäli haluat ostaa vuosikortin joululahjaksi ja se postitetaan sinulle, tilaathan sen ennen 15.12!

Sealife-verkkokauppaan

Tämä on nähtävä! Sähköankeriaamme Raipe avasi joulukauden valoisasti ja sytytti kuuseensa valot. Joulukuusen valot palavat Raipen tuottamalla sähköllä - todella ekologinen sähkömuoto ja uusiutuvaa energiaa parhaimmillaan! Tiesitkö, että sähköankerias on saanut nimensä siitä, että se voi antaa saaliilleen jopa 650 voltin sähköiskun? Sähköaistinsa avulla se paikantaa myös saaliinsa.
Ps. Lisää joululahjavinkkejä ja ideoita löydät nettisivuiltamme!  

a

Doria etsimässä – elokuva julkaistiin DVD:nä ja Blue Ray:na 2.12 ja nyt voit ostaa sen omaksesi myös myymälästämme! Myymälästä löytyy myös muita Doria etsimässä – elokuvan tuotteita: mukeja, koulutarvikkeita tai vaikka pehmoleluja. Osta omasi tai paketoi lahjaksi pukin konttiin!

Ps. Tiesithän, että myymäläämme pääsee myös ilman sisäänpääsylippua. Tule tekemään jouluostoksia ilman ruuhkaa!

Sealife-verkkokauppaan

Inspiraatiota lahjaideoihin? Tänä vuonna meille on valikoitunut aivan huikeita yhteistyökumppaneita, joiden lipputuotteita voit ostaa myös meiltä! Nyt voit esimerkiksi yhdistää Helsinkiin tutustumisen lintu – ja kalaperspektiivistä! Osta verkkokaupastamme SEA LIFEn ja SkyWheel Helsingin yhteislippu ja koe samalla lipulla niin merenalainen maailma kuin maailmanpyörän ihanuuskin.

luukku5

Joulukuun ensimmäinen maanantai eikä mitään tekemistä? Ei huolta, me hoidamme! Osta edullinen aikuinen & lapsi – yhteislippu verkkokaupasta ja tule nauttimaan! Lippu on voimassa arkisin ja saat sen omaksesi hintaan 13€! Lipun hintaan sisältyy aikuisen sekä 0-5-vuotiaan lapsen lippu. Tule näkemään sähköankeriaan joulukuusi tai seuraamaan tasatunnein järjestettäviä ruokintojamme!

www.sealifeshop.fi

Ps. Huomenna, 6.12, olemme avoinna normaalisti kello 10.00–17.00!

luukku6

Onnea 99-vuotiaalle Suomelle! Vielä ennen Itsenäisyyspäivän juhlintaa ehdit hyvin piipahtaa SEA LIFEssa. Maamme itsenäisyyspäivän kunniaksi saat tänään sisäänpääsyliput verkkokaupastamme hintaan 6€! Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja syötä koodi SUOMI99.

Ps. Vierailulle pääset tänään, huomenna tai vaikka ensi viikolla, sillä verkkoliput ovat voimassa kuukauden ostopäivästä!

www.sealifeshop.fi

Vierailulle edullisesti klo 17.00 jälkeen! Osta oma iltalippusi verkkokaupastamme hintaan 10€!

Ps. muistahan, että olemme tänään avoinna kello 19.00 asti! Tämän keskiviikon teema on hait! Kello 18.00 järjestämme ilmaisen opaskierroksen haiden elämästä.   Lisäksi pääset tutustumaan hai-aiheiseen rekvisiittaan! Tervetuloa!

Hannover, Niedersachsen, 15. bis 17.04.2013 Thema: SEA LIFE Aquarium Hannover Foto: Rest / unbearbeitete 2. Wahl © Dirk Eisermann

luukku8
Hyvää Jean Sibeliuksen – päivää! Tänään tarjoamme musiikkia korvillesi, sademetsän tyyliin! Osta pääsylippusi verkkokaupastamme hintaan 10€, vain tänään! www.sealifeshop.fi

Hannover, Niedersachsen, 15. bis 17.04.2013 Foto: SEA LIFE Aquarium Hannover © Dirk Eisermann

Olethan jo osallistunut jouluaiheiseen kilpailuumme Instagramissa? Postaa jouluinen kalakuva 24.12 mennessä käyttäen #SLjoulu ja osallistu kilpailuun! Voit voittaa yllätyspalkinnon!

Seuraa Sealifea myös Instagramissa.

10

Synttärit erilaisessa ja ikimuistoisessa paikassa? ONNISTUU! Lasten synttärit SEA LIFEssa ovat oivallinen vaihtoehto heille, jotka haluavat juhlintaa varten kiinnostavan ja monipuolisen ympäristön. Synttärivaihtoehtoja on valittavissa kaksi: ohjatut juhlat sekä omatoimisynttärit. Lue lisää ja varaa omasi jo nyt!

11

Oletko jo piipahtanut myymälässämme? Valikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin! Pukin konttiin löytyy vaikkapa pehmeitä pehmoleluja, koulutarvikkeita tai kylpyleluja! Janon sammutukseen ja makeanhimoon löytyy myös apuja! Ps. Muistathan, että myymälään pääset myös ilman sisäänpääsylippua!

123

Koko vuodeksi tekemistä? Joulukuun vuosikorttiale on voimassa kuun loppuun. Osta vuosikorttisi joulukuun aikana hintaan 26,50€ / aikuinen ja 23€ / lapsi. Tästä myös hauska lahjaidea! Mikäli haluat kortin postitettavan sinulle ennen joulua, tilaathan sen viimeistään 15.12. Saat kortin myös halutessasi kauniiseen lahjakuoreen!

13

Lucia eli Valotar tuo jälleen valoa pimeän talven keskelle! Tiesitkö, että Lucian päivän legendat juontavat

juurensa Sisiliaan saakka.

Lucian-päivän kunniaksi verkkokaupasta liput vain tänään 8€ koodilla LUCIA! Etu voimassa 13.12.2015

(verkkolippu voimassa kuukauden ostopäivästä). Hyvää Lucianpäivää!

www.sealifeshop.fi

Ps. Kuvassa näkyy sinileukakala. Hän tuo tänään valoa meidän päiväämme!

14-1

Arvomme jälleen yhdelle onnekkaalle Doria etsimässä –DVD:n! Tykkää ja jaa tämä postaus, muistathan

myös kommentoida! Kannattaa myös käydä testaamassa, mikä Doria etsimässä – hahmo sinä olisit!

15

Ideoita joululahjoihin? Tule ostoksille myymäläämme ja hyödynnä huippuetu! Ota kolme, maksa kaksi! Tarjoamme edullisimman tuotteen, tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mainitse kassalla koodi ”SEA LIFE joulu” ja saat edun käyttöösi! Voimassa aina 23.12.2016 asti! Etu ei koske WWF:n tuotteita, postimerkkejä tai opaskirjoja. PS. Tiesithän, että pääset myymälään ostoksille myös ilman sisäänpääsylippua!

Lisätietoja täältä.

16

Joululahjat kätevästi ja helposti!

Superisti lisää joululomaasi. Lunasta oma SuperPark Vantaa & SEA LIFE –yhteislippusi verkkokaupastamme huippuhintaan 29€ ja vietä elämystentäyteisiä hetkiä!

Älä myöskään unohda omaa lahjakorttiamme, niille joilla on jo kaikkea! Lahjakortin voi käyttää niin sisäänpääsylippuihin, vuosikorttiin tai vaikka myymälässämme! Lahjakortin voit ostaa verkkokaupastamme tai myymälästä!

Lisätietoja täältä.

17

Värikkäistä värikkäin mandariinikala tarjoaa liput tänään! Osta lippusi verkkokaupasta tänään hintaan 10€ koodilla mandariinikala ja tule näkemään tämä asukkimme läheltä! Tarjous voimassa 17.12.2016, liput voimassa 1 kk ostopäivästä.

www.sealifeshop.fi

18

Instagram-kilpailu on vielä käynnissä, ehdit hyvin osallistua! Postaa jouluinen kuvasi ja käytä hashtagia #SLjoulu!

Paras kuva palkitaan!

19

Puuttuuko pukin kontista vielä lahjoja? Ei hätää! SEA LIFEn kauppaan ehdit vielä ostoksille ennen jouluaattoa. Tiesithän, että kauppaan pääset ostoksille myös ilman sisäänpääsylippua! Kaikki myymälän tuotteet ota 3 maksa 2, kerro kassalla koodi ”Sea Life joulu”. Tarjoamme edullisimman tuotteen, ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus voimassa 23.12 asti!

Lisätietoja täältä.

stripey

Joko olet nähnyt näyttelymme uusimmat asukit? Parvi Stripey – nimisiä kaloja päästettiin suurimpaan akvaarioomme, valtamerialtaaseen, viikko sitten ja kalat ovat kotiutuneet oikein hyvin! Meillä on kuitenkin pieni ongelma… Tällä kalalla ei vielä ole suomenkielistä nimeä ja ajattelimme, että ehkä juuri SINÄ voisit auttaa. Lähetä nimiehdotuksesi osoitteeseen marketing@sealife.fi viimeistään 8.1.2017! Paras ehdotus palkitaan!

21

Talvipäivänseisaus. Vuoden lyhyimpänä päivänä on juuri oivallinen aika suunnata katseet valoisaan ensi kesään. SEA LIFE tarjoaa perheen nuorimmille jäsenille kesähupia kalojen parissa suosittujen kesäleirien muodossa. Leirit sopivat 6-13-vuotiaille (ryhmät jaetaan iän mukaan), merenalaisesta maailmasta innostuneille lapsille! Leirillä tutustutaan SEA LIFEn eläimiin lähietäisyydeltä ja opitaan paljon uutta ja jännittävää. Ohjelmaan kuuluu myös hauskaa meriaiheista askartelua ja iloista yhdessäoloa - varmasti jokaiselle jotakin! Jokainen leiriläinen saa lisäksi oman SEA LIFE – vuosikortin!

Kesäleirien ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja leirejä järjestetään ensi kesänä seuraavina ajankohtina:

5-9.6.2017

12.-16.6.2017

19.-22.6.2017

31.7.-4.8.2017

Haluatko kuulla lisää? Ole yhteydessä meihin puhelimitse 09 5658 200, sähköpostitse info@sealife.fi  tai käy lukemassa lisää nettisivuiltamme

Ps. Oletko aikaisemmin osallistunut kesäleirillemme? Muista mainita tästä varausta tehdessäsi, saat 25€ alennuksen!

22

Joulusiivous ahdistaa? Pulahda aaltojen alle ja ota tauko jouluvalmisteluista! Meillä voit pulahtaa merenalaiseen maailmaan, tutustua eläimiin lähemmin, katsella ruokintatuokioita tai vaikka viettää aikaa hiekkalaatikollamme. Arkipäivisin kannattaa muistaa myös Aikuinen & Lapsi – lippupakettimme (ei voimassa viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina). Lippupakettiin kuuluu sisäänpääsy aikuiselle ja 0-5-vuotiaalle lapselle. Lippupaketin osat tulee käyttää samalla.

Lisätiedot täältä.

23

Vuoden 2017 aikaan näyttelymme uudistuu uusien altaiden kautta! Ensimmäinen uudistus on jo käynnissä: altaat ovat valmiit ja kaloja odotellaan saapuvaksi. Kyseessä on uudistettu Elämysaltaamme! Uuteen Elämysaltaan asukkeihin pääsee tutustumaan viimeistään tammikuun toisella viikolla, mutta kannattaa merkkailla tämä ensimmäinen uutuus kalentereihin jo tässä vaiheessa!

Lisätiedot täältä.

24

Merry Fishmas! Jouluaattona ja joulupäivänä 25.12. SEA LIFE on suljettu, mutta tulethan katsomaan kalojen joulutouhuja heti Tapaninpäivänä 26.12? Aina 8.1.2017 asti olemme avoinna pidennetysti, kello 10.00–19.00 joka päivä! Varaa pääsylippusi viimeistään 26.12 ja saat liput -50 % alennuksella koodilla uusivuosi.

www.sealifeshop.fi

i = 25

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24